Впродовж шести місяців 2018 року в Черкасах зареєстрували понад 800 нових авто, на кожне з яких в середньому витрачали 30 тисяч доларів.

Про це інформує сайт з продажу автомобілів “RST.ua“.

Сума покупок у регіоні у першому півріччі становила 23 мільйони доларів без врахування ціни додаткового обладнання. Майже половина автомобілів, які зареєстрували в регіоні, мали ціну від 17 до 35 тисяч доларів. Ще 19% машин – дорожчі 35 тисяч доларів. Середня вартість автомобіля у Черкасах становила 30 тисяч доларів.

Найпопулярнішою маркою в регіоні стало “Renault”. Черкащани купили 124 таких авто на суму два мільйони доларів. Також часто купували “Toyota” – 82 авто на суму три мільйони доларів. Серед моделей бестселером став кросовер “Kia Sportage”. У регіоні за 6 місяців зареєстрували 43 таких авто.

Загалом, у першому півріччі в Україні зареєстрували майже 40 тисяч нових автомобілів. На покупку цих машин витратили понад один мільярд доларів США.

blank

 

Нагадаємо, у першому кварталі цього року у Черкасах зареєстрували майже 380 нових автомобілів. Сумарна вартість цих авто перевищила 11 мільйонів доларів США.