Голосні баталії. Пленарка 21 березня у Черкасах розпочалась… із крику й суперечок. Опозиційні до міського голови депутати намагались зачитати свої офіційні звернення. Про це із зали засідань міської ради передає кореспондент vikka.ua.

“Вільнодемократівець” Олександр Згіблов, “порошенківець” Олександр Радуцький та Руслан Зоря з “Громадянської позиції” намагались оприлюднити свої депутатські звернення та внести до порядку денного відповідні проекти рішень. Натомість очільник міста й секретар міськради продовжували проводити сесійне засідання, не зважаючи на виступи колег.

Потому в залі засідань взагалі відімкнули мікрофони і продовжували перекрикувати один одного. Зокрема, Олександр Радуцький заявив про чергове порушення закону з боку мера Бондаренка.

Йдеться і про реєстрацію п’яти депутатів-відкликанців, і про зміни до міського бюджету, ухвалені на попередній пленарці, і про ті, які будуть незаконно прийняті на сьогоднішній сесії. І наголосив: за даними фактами збирається скаржитися до правоохоронних органів.

“Ти нещастя!” − відповів депутату міський голова. Зрештою, мер оголосив п’ятихвилинну перерву в роботі пленарки, якої до зали засідань опозиція не повернулась.