У черкаської маршрутки №31 приватного перевізника “Чарз Авто” сьогодні зранку під час руху відпало колесо. Про це на своїй сторінці у “Фейсбук” написав активіст Валерій Мироненко.

Як він повідомив, близько 8.00 ранку автобус “Богдан” приватного перевізника “Чарз Авто”, який рухався по 31 маршруту, влаштував справжні перегони з тролейбусом, здійснюючи небезпечні маневри і обгони, на зупинці “Вулиця Пастерівська” у нього на ходу відлетіли колеса з напівоссю. На щастя, ніхто не постраждав.

“Аварійні маршрутки повертаються на вулиці Черкас. Черкащани вже призабули неприємні ситуації з громадським транспортом в Черкасах, і вже навіть почали звикати, що нарешті ситуація змінилася, і про поламані і аварійні автобуси, у яких на ходу відлітають колеса, можна призабути. Як чергова аварійна і неприємна ситуація повернула нас в реальність, і дала зрозуміти, що нічого не змінилося з нашим транспортом, і мешканці продовжують користуватися аварійними і небезпечними автобусами. А тим часом депутати міської ради не затвердили програму розвитку КП “Черкасиелектротранс” на найближчі роки, і доля багатостраждальної “транспортної реформи” і громадського транспорту взагалі в місті Черкаси, залишається під великим питанням!” – обурився активіст.