З 25 березня усі пасажири громадського транспорту міста Черкас під час безконтактної оплати проїзду карткою міжнародної компанії платіжних технологій Visa отримують 20% знижки. Акція діє до 30 квітня 2024 року. Про це інформують у компанії “Smart Ticket Technology”.

«Ми дякуємо кожному пасажиру, який спільно з нами покращує роботу міського громадського транспорту та підтримуєте впровадження е-квитка. Ми цінуємо ваше бажання отримати зручну, прозору та сучасну можливість оплати проїзду. Тому в знак вдячності за участь в ініціативі Громадський контроль, спільно з нашим партнером – міжнародною компанією платіжних технологій Visa – запроваджуємо знижку на безконтактну оплату проїзду. Бажаємо комфортних поїздок і віримо в перемогу України!», – повідомила керівниця Черкаського регіону компанії “Smart Ticket Technology” Алла Годунко.

Щоб скористатися знижкою пасажиру достатньо оплатити проїзд банківською карткою Visa (або іншим ґаджетом із підтримкою безконтактної оплати) через валідатор, а система автоматично врахує 20%-ву знижку. Врахуйте, що однією банківською карткою (або іншим пристроєм з функцією NFC) можна оплатити проїзд лише для одного пасажира.

Якщо ж у пасажирів є запитання чи зауваження щодо роботи системи, звертайтеся на Гарячу лінію: 0 800 300 844.