26 грудня на Черкащині запрацював центр обслуговування споживачів ТОВ «Черкасиенергозбут».

Знаходиться нова установа у самому центрі міста, там, де раніше був Черкаський міський РЕМ (за адресою Благовісна, 166). Наразі звертатися до центру можуть не лише жителі Черкас, але й усі споживачі електроенергії області.

Перерізав символічну стрічку на вході до установи голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

blank

«На виконання вимог Закону України “Про ринок електричної енергії” всі компанії зобов’язані провести розподіл діяльності на постачання  і передачу, транспортування електричної енергії. Компанія ПАТ «Черкасиобленерго»  з 1 січня має ліцензію і буде займатися транспортуванням електричної енергії до споживачів, відповідати за надійність електропостачання.  ТОВ «Черкасиенергозбут»,  компанія, яка отримала ліцензію, буде займатися продажем електричної енергії споживачам області. Також, крім даної компанії, віднині буде вільний ринок, тому й інші зможуть отримати ліцензію та на конкурентних умовах надаватимуть свої послуги. Споживач, враховуючи умови на ринку, зможе обирати собі постачальника. Це здійснено в рамках демонополізації ринку електричної енергії, тому що до даного часу ПАТ «Черкасиобленерго» надавало монопольно послуги з постачання електричної енергії, в першу чергу об’єктам, які здійснюють фінансування з державного бюджету, місцевих бюджетів», – Олег Самчук.

У відкритому центрі працівники забезпечені новою комп’ютерною технікою, працюватиме центр з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00.

blank

«У стислі терміни встигли зробити все, щоб споживачам було комфортно обслуговуватися, отримувати консультації, поради чи інформацію стосовно подальших розрахунків за електричну енергію», – відзначив заступник директора комерційного ПАТ “Черкасиобленерго” з енергозбуту Русланан Самойленко.

Нагадаємо, з 1 січня зміняться реквізити у платіжках черкащан. Тому енергетики нагадують, не забути до кінця року розрахуватися з боргами перед підприємством.

blank

blank