В одному із сіл Черкаського району зловмисник викрав за один день три велосипеда, два з яких продав. За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження. Повідомляють в нацполіції Черкащини.

До чергової частини Черкаського відділення поліції протягом дня звернулись три заявника, які повідомили про крадіжки їх велосипедів. Отримавши опис викрадених велотранспортів, правоохоронці розпочали пошуки ймовірного крадія. Відпрацьовуючи прилеглу територію до місць вчинення кримінальних правопорушень, правоохоронці на одній із вулиць помітили чоловіка, а поряд із ним велосипед, який за описом співпадав із викраденим. Чоловіка було доставлено для дачі показів до відділення поліції. Правоохоронці з’ясували, що 48-річний чоловік проживає в місті Сміла та раніше вже притягувався за вчинення крадіжок. Слідчим розповів, що на злочин пішов заради власної наживи. Два велосипеда встиг вже продати, а гроші витратити на власні потреби.

За вказаним фактом Черкаським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.