22 серпня, за участі заступника начальника поліції області Олександра Резцова та Голови первинної профспілкової організації ГУНП в Черкаській області Всеукраїнської профспілки Національної поліції Валерія Недопаса були проведені звітні збори.

Під час зустрічі Валерій Недопас розповів про проведену за звітний період роботу, а також про досягнення й напрацювання організації.

«Увесь цей рік за активної підтримки ГУНП в Черкаській області профспілкова організація рухалася вперед у своєму розвитку та своїх можливостях», — зазначив  Валерій Недопас.

З першого дня нападу російських окупантів на нашу державу, профспілкова організація Черкащини зосередила усі свої сили на реалізацію потреб поліцейських, які відряджаються для несення служби на передову та на деокуповані території нашої країни.

Окрім того, особливу увагу Валерій Недопас приділив родинам загиблих поліцейських Черкащини, які загинули внаслідок збройної агресії рф проти України.

«Дружини, діти, матері та батьки… Сьогодні вони залишилися без підтримки коханих чоловіків, люблячих татусів, мужніх та відважних синів. І наш святий обов’язок – ні на мить не залишати їх без уваги, допомагати й підтримувати, пам’ятати й шанувати героїзм наших полеглих колег», – сказав Валерій Недопас.

Варто зазначити, що за підтримки Всеукраїнської профспілки Національної поліції дітки шкільного віку зазначеної категорії вже неодноразово в цьому році мали змогу відпочити й оздоровитися за кордоном.

«Профспілка об’єднує співробітників поліції і захищає їхні права та інтереси. Це правова і соціальна допомога поліцейським. Переконаний, що первинна профспілкова організація Головного управління Національної поліції в Черкаській області і надалі продовжить підтримувати своїх спілчан, напрацьовувати та реалізовувати корисні ініціативи й проєкти», – зазначив Олександр Резцов.

Також, Олександр Резцов окреслив позитивні напрацювання профспілкової організації, подякував профспілковому активу за ефективну роботу та висловив переконання у продовженні плідної співпраці.