У Лисянці, за ініціативи вчителя фізичного виховання ліцею №2 Юрія Шевчука відбувся футбольний турнір на кубок «Командира взводу ІІІ окремої штурмової бригади полку «Азов» Сергія Миронюка («Мирона»), який віддав життя за незалежну Україну. Він був одним з найкращих спортсменів району, який не шкодував себе на футбольному полі, а з початком війни- на полі бою з ворогом. Боротьба за Кубок була запеклою, всі чотири команди показали високий рівень майстерності, самовіддачі, бійцівського характеру – рисами, які були притаманні Мирону. Про це пише видання «Вісті Черкащини».

Перехідний кубок дістався команді ветеранів Лисянського ліцею №2 «Тікич». Кожній команді було вручено іменні м’ячі з власними підписами бійців взводу «Мирон». В свою чергу, від друзів, підприємців, однокласників рідним Сергія Миронюка були подаровані на згадку про турнір, футболки з іменним логотипом Героя. А відділ культури, молоді та спорту Лисянської селищної ради відзначив команди дипломом та грамотами.

Турнір було проведено за підтримки друзів, підприємців, однокласників, якими було зібрано кошти в сумі 26500 гривень, які були вручені родині Сергія для передачі безпосередньо ІІІ взводу «Мирон», ІІІ окремої штурмової бригади полку «Азов».