Слідчим відділом Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України, а саменезаконне придбання та зберігання психотропної речовини без мети збуту.

Про це повідомляє прес-служба Золотоніської місцевої прокуратури.

В ході досудового розслідування встановлено, що 20-річна жителька Золотоніського району, в жовтні 2018 року умисно, незаконно, всупереч встановленому законному порядку обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, перебуваючи в одному із сіл Золотоніського району, за магазином, без мети збуту, для особистого вживання, незаконно придбала, знайшовши, один паперовий згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору, яка згідно висновку судово-хімічної експертизи містить у своєму складі психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін, маса  якого в перерахунку на амфетамін основу становить 1,677 г., який зберігала при собі до моменту виявлення та вилучення працівниками Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області.

Обвинувальний акт за вказаним фактом направлено до Золотоніського міськрайонного суду, дівчині загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 3 років.