Довготривалий екологічний марафон «Зелена хвиля» – проект Аграрної партії України, що започатковано у Черкаській області з березня. За словами Наталії Джури, керівника апарату Черкаської обласної партійної організації Аграрної партії, організатори ставлять за мету створити затишок та порядок у населених пунктах області, пише “Прочерк“.

– Упродовж року плануємо організовувати суботники, прибирати вулиці, сквери, набережні, висаджувати квіти та дерева. Нещодавно за ініціативою організації упорядковано могилу воїнів-визволителів, що на цвинтарі по вулиці Монастирській, сьогодні ж – небайдужі містяни долучилися до прибирання вулиці Шевченка, – додає Наталя Григорівна.

blank

Станіслав Лимар, голова золотоніського партійного осередку Аграрної партії, зазначив, що у Золотоноші керівники підприємств та організацій швидко відгукнулися та взяли участь у «Зеленій хвилі».

blank

– Я хочу висловити слова подяки місцевій владі, керівникам підприємств «Еконія», «Златодар», Золотоніському ліцею, амбулаторії сімейної медицини № 1, пожежній частині, машинобудівному заводу, – сказав керівник золотоніських аграріїв.

blank

Працювали містяни на головній вулиці міста з дев’ятої ранку до першої години. Знаряддями праці усіх забезпечила Аграрна партія. Керівники Золотоніського осередку партії зауважують, що такі масштабні екологічні акції відбуватимуться у місті тепер частіше.