Днями в Звенигородці на Черкащині відбувся перший багатожанровий фестиваль «Rising Stars Fest», організований керівниками танцювальної студії «D.P.S family» Ольгою Очкасовою та Дмитром Бутейком (місто Ватутіне). До зіркового складу журі увійшли Вікторія Ягич, Дмитро Коляденко та Дарина Мальцева. Про це пише видання “Вісті Черкащини“.

«Ми з гордістю можемо сказати, що кожен присутній отримав купу позитивних емоцій, це для нас головна нагорода, – зауважила вже після конкурсу Ольга Очкасова. – За рішенням журі, Супер Гран-Прі фестивалю було розділено між зразковим хореографічним колективом «Вербиченька» з номером «Молитва» (Катеринопіль) та школою естрадної майстерності та продюсерського театру «Talant Production» (Київ), яку представила Любов Гриценко з піснею «I know where I’ve been».

«Ми були шоковані, отримавши за два танці два 2 місця, і вже збиралися виходити, але раптом почули зі сцени, що Гран-Прі отримує «Вербиченька». Емоціям не було меж, ці крики радості я ніколи не забуду, люблю вас, мої неперевершені», – прокоментувала перемогу своїх вихованців хореограф із Катеринополя Жанна Тихомирова.

Варто зауважити, що це тільки початок, фестиваль матиме продовження 7-10 липня на базі відпочинку «Бухта Вікінгів» за 12 км від Львова.

Згідно з задумом організаторів, частина коштів, виручена під час заходу, буде спрямована на допомогу ЗСУ.