У неділю, 8 вересня, у Каневі прощатимуться із жителем села Пекарі Канівської міської територіальної громади, захисником України Олександром Ціплом, який загинув 3 вересня внаслідок ракетного обстрілу території військової частини. Про це розповіли у пресслужбі Канівської міськради.

Олександр проходив військову службу за контрактом. Був старшим водієм-електриком польового вузла зв’язку (навчального) навчально-тренувального комплексу військової частини, старшим солдатом. Йому було 26 років.

Поховають Героя 8 вересня ц.р., на центральному кладовищі (Алея Слави). Церемонія прощання розпочнеться орієнтовно о 10-30 годині, біля культурного центру «Шевченко Hub». Відповідно до розпорядження міського голови, цього дня у громаді оголошено День жалоби та трауру.

У захисника залишилися мама, батько, брати і сестра. Варто зауважити, що рідні Олександра також боронили нашу Батьківщину. Так, його рідний брат Сергій Голдиш брав участь у проведенні АТО/ООС, пережив полон і навіть втратив око, боронячи Україну.

Канівський міський голова Ігор Ренькас, депутати міської ради та виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого військового.