Все частіше у волонтерів виникає потреба забирати авто з фронту на ремонт. Якщо автомобіль не на ходу, то ситуація ускладнюється. Тому волонтери БО «Незламні» зі Звенигородщини за підтримки підприємців та небайдужих громадян придбали лафет. Пише видання «Вісті Черкащини».

«Хочемо висловити слова щирої вдячності людям, що розуміють, які необхідні на фронті автомобілі. Розуміють, як важливо швидко забрати автівку на ремонт та після ремонту відвезти її нашим Захисникам. Найщиріші слова вдячності від військових та благодійної організації «Незламні» людям, що профінансували придбання лафету, який був такий необхідний для наших поїздок на схід», – зауважують волонтери.

До придбання лафета долучились: ТОВ «Тера Да Боско Україна», Водяницька сільрада, Замрига Віктор (ТОВ «Оберіг -АНП-АГРО»), Володимир Ткаченко, «ІТ Навігатор» м. Звенигородка, Юрій Старшинов, сім’я Глущенків (магазин «Велас»), Вардан Айрапетян, Максим Недашківській, Тюпа Дмитро, Денисенко Олександр.

Зауважимо, недавно представники БО «Незламні» Станіслав Сільвейстров та Петро Жорновий здійснили дві поїздки до наших Захисників: у Миколаївську та Донецьку область. З обох напрямів привезли додому на ремонт по автівці.