Вже багато років ПАТ «Черкасиобленерго» опікується вихованцями підшефної Шполянської загальноосвітньої санаторної школи на Черкащині. Так і цього разу заступник генерального директора із загальних питань ПАТ «Черкасиобленерго» Олександр Бращенко, голова первинної профспілкової організації Сергій Мулявка та головний інженер Шполянської філії ВСП «Звенигородські енергетичні мережі» Володимир Висотенко від імені в.о. генерального директора ПАТ «Черкасиобленерго» Вадима Яненка, профспілки Товариства та усіх працівників компанії привітали учнів підшефної школи з початком нового навчального року,  побажали успіхів учням та педагогам закладу та подарували шкільне приладдя.

Під час святкової лінійки до Дня знань заступник генерального директора із загальних питань ПАТ «Черкасиобленерго» Олександр Бращенко привітав дітей зі святом.

blank

– Вітаю вас зі святом. Це свято дуже важливе, воно об’єднує та має спільну мету. Для дітей ця мета – знання, найцінніший скарб, який завжди лишатиметься з вами. Для педагогів метою є передати ці знання, а головне озброїти дітей бажанням до знань. Тож вчіться та навчайте, використовуйте знання на користь собі, своїм близьким, своєму оточенню та державі. Зі святом, мирного неба нам усім та Перемоги! – привітав присутніх заступник генерального директора із загальних питань Олександр Бращенко.

blank

До привітань доєднався і голова первинної профспілкової організації ПАТ «Черкасиобленерго» Сергій Мулявка.

blank

– Вже не одне десятиліття ми підтримуємо нашу підшефну школу інтернат. Допомагаємо необхідними приладдями для навчання, спортивним реманентом, а також фінансово, адже діти потребують уваги та піклування, особливо в такі нелегкі часи для нашої країни. Хочу побажати колективу Шполянської школи інтернату щасливого дитинства, мирного неба та усіх гараздів. Слава Україні! – побажав Сергій Мулявка.

blank

Директор шполянської школи інтернату подякував колективу ПАТ «Черкасиобленерго» за турботу про дітей.

blank

– Вже близько двадцяти років як привітання дітлахів зі святами від колективу ПАТ «Черкасиобленерго» стало доброю традицією нашого закладу. Діти завжди очікують на гостей та радо спілкуються з працівниками Товариства. Ми дуже вдячні колективу енергетиків Черкащини за постійну підтримку, співпрацю та допомогу нашому навчальному закладу, – подякував директор Шполянської загальноосвітньої санаторної школи Віталій Вербівський.

blank

Колектив ПАТ «Черкасиобленерго» бажає усім учасникам освітнього процесу мирного неба, приємних і радісних подій та цікавих вражень. Вдячні педагогам за те, що у важкий для країни час вони взяли під свою опіку дітей. Щиро дякуємо захисникам, які щодня боронять країну! Бажаємо якнайшвидшої Перемоги!