Дату завершення опалювального сезону у Черкасах можуть змінити. Про причину можливого перенесення кінця опалювального сезону Суспільному розповів начальник департаменту Житлово-комунального комплексу Андрій Наумчук.

Нагадаємо, 27 березня виконкомом міськради ухвалив рішення про завершення опалювального сезону 1 квітня, бо температура три дні поспіль була понад вісім градусів. Через похолодання, рішення можуть змінити.

Андрій Наумчук каже, що через похолодання опалювальний сезон можуть продовжити, адже прогноз погоди змінився.

“Враховуючи це питання і з лімітами газу є питання, думаю, що до кінця тижня це ще не остаточне рішення і найближчим часом буде ще у нас декілька нарад і рішення виконкому, на якому буде прийнято остаточне рішення, що робити з кінцем опалювального сезону. Садочки та лікарі мають закінчувати опалювальний сезон за зверненням департаменту охорони здоров’я та освіти, це рішення не стосується садочків та лікарень, це стосується виключно житлового фонду”, — розповів начальник департаменту.

Директор “Черкаситеплокомуненерго” Павло Карась розповів, чи можливо завершити опалювальний сезон 1 квітня.

“Трохи ранувато, але питання у тому, що це урядова політика, будемо дивитися ще по прогнозу погоди, що буде відбуватися. Можливо скоригуємо, бо якщо буде така погода, як сьогодні, то, зрозуміло, що це ще рано”, — розповів Павло Карась.