Актор Тарас Цимбалюк, відомий за ролями у серіалі “Спіймати Кайдаша” та “Чорний ворон”, пригадав, чи складно йому далося пережити розлучення з ексдружиною, візажисткою Тіною Антоненко. В ексклюзивному інтерв’ю ICTV 34-річний актор також розказав, чи планує найближчим часом стати батьком, пише Таблоід.

Влітку 2022-го актор офіційно став холостяком.

“У мене не було складного періоду. Ми з Тіною розійшлися доволі легко. Та свої стосунки не можу назвати складними періодами”, – прокоментував Цимбалюк.

За словами Цимбалюка, вони з Тіною довго намагалися пристосуватися один до одного, однак нічого не вийшло

Актор також відповів, чи є в нього плани щодо створення власної родини.

“Задумувався, звичайно. Для мене діти – це наслідок чергового етапу стосунків. Та я ніколи не хотів дітей просто заради ідеї. Діти для мене – це наступний рівень якогось окремого кайфу з людиною. Якщо ми зустрічаємось, нам прекрасно разом і ми хочемо розмаїття і розвитку – то наступною подією в нашому житті може бути створення сім’ї і народження дітей. Поки що я не дійшов до того. Я ніколи не хотів просто дітей з ким попало. Батьківство повинно приносити задоволення в першу чергу батькам. І діти мають народжуватися в сім’ї, де батьки люблять одне одного і впевнені в тому, що вони будуть разом. У мене таких стосунків раніше не було. Зараз в мене щось складається, але забігати наперед, давати оцінки, що буде далі, поки що не готовий”, – зазначив актор.

“Я переконаний в тому, що до цього потрібно внутрішньо прийти. Поки я на шляху до цього і впевнено можу сказати, що зараз, наприклад, нічого не планую. Та й взагалі важко зараз щось прогнозувати. Я не знаю, що сьогодні можна спланувати. Розсміши Бога – розкажи йому про свій план, як кажуть”, – натякнув актор, що не поспішає ставати батьком найближчим часом.