Директорка Департаменту фінансової політики Наталя Джуган почала отримувати у свій бік погрози. Головній фінансистці міста пропонують з понеділка не виходити на роботу, інакше та поплатиться своїм здоров’ям. Про це у Facebook повідомляє депутат міської ради Олександр Радуцький, пише ВІККА.

Обранець пов’язує такі погрози з небажанням Наталі Володимирівни виконувати наказ міського голови Черкас Анатолія Бондаренка щодо проплат з місцевого бюджету без розгляду відповідного рішення на сесії міськради. В той час, як її заступники згодні виконати таку неправомірну примху міського керманича.

Напередодні Наталя Джуган вже оприлюднювала фото доручення, яке отримала від заступника мера Ігоря Волошина. В документі йшлося про необхідність терміново “вжити заходів для внесення змін до розпису міського бюджету на 2018 рік”. Виконувати доручення вона тоді відмовилась, зважаючи на його незаконність.

blank

“Це вже тягне на ст..44 Закону про запобігання корупції – спонукання до незаконних діянь. Рада виконкому такого права не давала!” – зазначала тоді Наталя Володимирівна.

Отримати коментар з приводу свіжих погроз у Джуган не вдалось.

Олександр Радуцький же закликає правоохоронні органи надати захист Наталі Володимирівні та її родині, адже кілька років тому вони вже пережили напад. І той досі не розкритий.