Можливість тимчасового працевлаштування кваліфікованих працівників на ринку праці Держави Ізраїль надана українським громадянам в рамках міждержавної двосторонньої Угоди, укладеної між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль.

З метою отримання детальної інформації, відповідей на найбільш запитувані питання щодо працевлаштування в будівельній галузі Держави Ізраїль, в Уманському міському центрі зайнятості для осіб, які мають намір тимчасово працевлаштуватися в будівельну галузь, нещодавно була проведена зустріч в онлайн режимі з представником громадської організації «Велика Ідея».

Громадська організація «Велика Ідея» від 10 грудня 2018 року надає підтримку уряду Держави Ізраїль в тимчасовому працевлаштуванні українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль.

В заході взяли участь 14 громадян, що мають відповідний рівень кваліфікації за професіями опалубник, арматурник, штукатур та лицювальник-плиточник.

Учасники не тільки отримали загальну інформацію як взяти участь у Програмі працевлаштування та процедури відбору, – дізналися про вимоги, що висуваються до кандидатів роботодавцями Держави Ізраїль, отримали розширені відповіді щодо умов трудового договору, медичного страхування, проживання, соціального захисту українських працівників, особливостями виконання робіт та оплати праці.

По завершенню заходу учасники висловили впевненість в своїх намірах взяти участь в даній програмі працевлаштування та подякували за організацію онлайн консультування.

«Слід зазначити, що робота в режимі онлайн дозволяє не лише швидко й оперативно отримати відповіді на актуальні питання, а й заощадити час шукачів роботи», – підсумував директор міського центру зайнятості Степан Фащевський.

Повідомляє Уманський міський центр зайнятості.