27 січня фахівці навчального пункту аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління провели теоретичне заняття з викладачами Черкаського професійного автодорожнього ліцею. Повідомили у ДСНС Черкащини.

Тема заняття була присвячена питанням пожежної безпеки у навчальних закладах та гуртожитках. Під час обговорення проблеми присутні опрацювали важливі питання стосовно забезпечення та реалізації вимог безпеки. Зокрема, педагогічний колектив ліцею ознайомився з основними вимогами, що пред’являються до евакуаційних шляхів і виходів, систем сигналізації та оповіщення, алгоритму дій адміністрації та обслуговуючого персоналу навчального закладу на випадок виникнення надзвичайної події.

Під час обговорення основної теми, між фахівцями навчального пункту та викладачами встановилася доброзичлива, конструктивна атмосфера, яка дозволила не лише ефективно виконати план-завдання навчань, а й обговорити широке коло інших важливих питань стосовно дотримання правил безпеки і на робочому місці і у власній домівці.