24 серпня під час загострення ворожої активності поблизу сіл Кримське і Сокільники отримав поранення депутат Черкаської облради від УКРОПу, боєць 53-ї окремої механізованої бригади Олександр Рябошлик. Про це повідомляють у прес-службі партії.

Олександр Рябошлик прикривав відхід групи, яку окупанти накрили з автоматичного станкового гранатомета. Від розриву гранат осколки влучили в груди, спину та плече.

«Я прикривав групу, яка вийшла контратакувати ворога. Вже отримавши поранення, не міг залишити позицію, поки група не повернулась. Потім витягнув уламок з грудей, наш медик з позивним «Хірург» перев’язав мене і я поїхав спочатку до Муратового, а звідти до шпиталю в Сєвєродонецьк», – розповідає Олександр Рябошлик.

Завдяки самовідданій роботі укропівця вся група повернулась в повному складі та без поранень.

На сьогодні Олександр Рябошлик йде на поправку. Всі уламки, крім одного у плечі, який не знайшли, видалили. Після виписки він планує їхати на чергову сесію Черкаської облради, що відбудеться на початку вересня і відразу повернутись на передову.

«Від позиції «Рись-Тигр» і від себе особисто хочу подякувати генерал-лейтенанту Сергію Наєву за своєчасний підвіз боєкомплектів. Його допомогу ми неабияк відчуваємо під час відбиття ворожих атак», – наголосив Олександр Рябошлик.