Дві бойові гранати розірвалися на подвір’ї депутата Черкаської обласної ради Олександра Короткова. Подія сталася в ніч на 18 липня в селі Гордашівка Тальнівського району. Пише gazeta.ua.

“Вибухи сталися десь між одинадцятою та дванадцятою годинами вечора, – каже місцевий житель Іван Цимбал. – Чув, як бахнуло на весь околоток. Почали кричати охоронники. Згодом усе стихнуло. Зранку подвір’ям ходила поліція. Що там було – не знаю. Чи кидали гранату, чи стріляли. Короткова у цей час в будинку не було”.

Керівник прес-служби обласного управління поліції Дмитро Грищенко підтверджує інформацію.

“Вночі в двір невідомі кинули два вибухових предмети. Зараз на місці працюють експерти, вони й визначать тип вибухівки. Слава Богу, ніхто не постраждав. Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною четвертою статті 296-ої (хуліганство)”.

Місцеві жителі анонімно розповідають, що депутат давно конфліктував із місцевими селянами. Коротков взяв в оренду місцевий ставок і забороняв жителям Гордашівки ловити в ньому рибу навіть однією вудкою. Якось охоронці ставка побили Івана Цимбала і його дружину просто у власному подвір’ї. У п’ятницю, 13 липня, в ставку, що орендує Коротков, загинуло 10 тонн риби. І ось нова пригода.

Голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко стверджує, що Коротков не частий гість у Гордашівці.
“Він живе то в Черкасах, то за кордоном”.