Днями міський голова Черкас Анатолій Бондаренко на телеканалі “Антена” відповідав на запитання глядачів. Далі – вже на своїй сторінці у соцмережі  запропонував містянам задати йому питання, що їх найбільше цікавлять.

Наразі під постом Анатолія Васильовича трохи більше ніж 200 коментарів, і якщо їх проаналізувати, то більшість містян цікавить одне питання – ремонт доріг та тротуарів. Далі йдуть – парковки, стан туалетів, укриттів, прибудинкових територій, покос трави і знищення кліщів, тощо.

Як бачимо, черкасців передовсім цікавлять проблеми, що стосуються комунального сектору. Тобто саме ті витрати, які активісти так званого руху “Спротив Черкащини”, що минулої зими “ділили” міський бюджет, наполегливо і часто агресивно називали “непріоритетними”. І тепер, завдяки цим “крикунам”, знято кошти і з ремонту доріг, і з благоутрою, і з соціальних допомог вразливим верствам населення. В якийсь момент ці “всезнайки”, що чомусь вирішили, що мають право розписуватись за всю громаду міста, навіть з фонтанами вирішили боротися…

“Зауважте, що всі запитання стосуються господарської діяльності, тому фраза “непріоритетна витрата” реальними мешканцями множиться на “нуль”! Господарська діяльність міського голови – це важливо!” – написав громадський діяч під ніком Sergii Sergii.

Коментарі черкасців можна прочитати тут і пересвідчитись:

blank blank blank blank

Відео можна переглянути тут: