157 батальйон 118 бригади територіальної оборони звернувся до Іркліївської громади з проханням про фінансову допомогу для купівлі автомобілів та техніки. Відгукнувшись на цей заклик, громада виділила близько 6 мільйонів гривень на підтримку батальйону. Пише сайт Золотоноша.City.

Для проведення великих військових закупівель та оформлення необхідних документів чорнобаївці заручилися підтримкою досвідчених фахівців відділу прогнозування та розвитку громади Золотоніського міськвиконкому, котрі аналогічні процедури проводили вже не раз. У результаті, 21 червня Золотоніська міська рада отримала чотири пікапи Changan для потреб територіальної оборони.

Закупівлі також включали чотири двоосні причепи та чотири квадрокоптери DJI Mavic 3T Thermal (Universal Edition). Після офіційного оформлення ці транспортні засоби та техніка будуть передані Золотоніській територіальній обороні.

 Ця підтримка значно підвищить мобільність та оперативність наших сил, що є важливим у нинішніх умовах. Тандем двох громад – Іркліївської та Золотоніської – продемонстрував рівень готовності допомогти захисникам нашої країни та вміння вишукувати усі можливі для цього способи.