Реагування команди та громади у випадку надзвичайних ситуацій, командна діяльність і лідерство в умовах кризи, посилення стресостійкості та життєстійкості громади загалом: ці питання були в центрі уваги тренінгу «Кризовий менеджмент у громадах». Інформують у пресслужбі поліції області.

У Черкасах жінки-поліцейські взяли участь у дводенному тренінгу «Кризовий менеджмент у громадах». Тренінг відбувся за програмою норвезького Регіонального Центру протидії насильству, травмі та суїциду, Національного університету Києво-Могилянська академія (Центр психічного Центр психічного здоров’я, Школа соціальної роботи ім. В.Полтавця) у рамках проєкту «Міжвідомча співпраця у сфері охорони здоров’я».

Учасникам як зразок представили норвезьку модель Центрів інформації та підтримки, що працюють у громадах за будь-яких кризових подій. Презентували інструменти кризового реагування, пропонували відтворити у штучних умовах різні моделі поведінки при надзвичайних подіях.

Учасники отримали багато цікавого та корисного для подальшого використання в роботі. Набули знань і навичок про тактику й алгоритми дій у кризових ситуаціях, зрозумілі й доступні інструменти навчання.