У жахливій ДТП в Польщі, яка трапилася два дні тому, загинула черкащанка Юлія Приз. Про це виданню “ІнфоМІСТ” стало відомо із власних джерел.

У Польщі автобус із українськими туристами не вписався в поворот і перекинувся. Аварія сталася неподалік Перемишля, поблизу села Лещава-Дольна. Троє людей загинули. Ще півсотні опинилися у лікарні.

Цю частину дороги поляки називають не інакше як кривою смерті. Вона різко повертає майже на 90 градусів. Усюди попереджувальні знаки. Та водій українського автобуса пізнього вечора чи то їх не помічає, чи то ігнорує й не вписується в поворот. Машина з 54 пасажирами злітає в прірву з 30-метрового схилу та перекидається.

– Аварія сталася саме у найнебезпечнішій частині дороги. Тут стояв символічний хрест. Тепер цей хрест під автобусом. Вони врізалися прямісінько у нього, – каже поліцейський Павел Філіпек.

Рятувальні роботи тривали усю ніч. З розтрощеного автобуса рятувальники та медики обережно витягували кожного пасажира. Дві жінки та чоловік загинули на місці. Серед яких і черкащанка.

51 пасажира, серед яких 10 дітей, на швидких машинах та гелікоптерах доправили до лікарень кількох найближчих міст.