Міський голова Анатолій Бондаренко знову ініціюватиме розгляд свого звернення у Верховній Раді щодо призначення позачергових виборів Черкаської міської ради.

Про це він повідомив у коментарі журналісту Zmi.ck.ua.

“Переконаний, що цей склад депутатського корпусу Черкаської міської ради давно потрібно розпустити і провести нові вибори. Депутати вже не будуть працювати і тільки зводитимуть свої політичні рахунки. Тим паче, що вони взимку проголосували на сесії про свій саморозпуск. Також я не відмовляюсь від власних слів – готовий піти на вибори разом із депутатським корпусом.  Таким чином, жителі зможуть реально оцінити роботу кожного із нас”, – відзначив міський голова Черкас.

Нагадаємо, про розпуск Черкаської міської ради Анатолій Бондаренко вже говорив півроку тому під час чергової політичної кризи, і навіть нібито направляв відповідне звернення до Верховної Ради. Однак депутати сприйняли заяву мера як звичайний фейк, тим більше, що жодних наслідків те “звернення” не мало. Більше того, як стверджують юристи, для розпуску ради необхідні серйозні підстави, яких на разі немає.