Цими вихідними на Черкащині усьоме відгримів «Трактор Фест». Перегони та тракторах та велосипедах, біг з тачками, парад дитячих візочків та виступ улюбленця молоді гурту «Дідзьо» – усім цим змогли насолодитися учасники та гості свята, традиційно організованого ТОВ «НВФ «Урожай», що належить до Групи МХП, і яке відбулося поблизу села Полствин на Канівщині.

Прикметно, що з кожним роком «Трактор Фест» збільшує коло своїх шанувальників, адже розширюється і географія свята. Якщо спочатку фестивалили на Корсунщині, то минулого року гостей приймала вже Катеринопільщина, цього року – Канівщина.

blank

Традиційно перед початком змагань привітав учасників та гостей свята директор ТОВ «НВФ «Урожай» Олександр Воскобойнік:

«Трактор Фест» не просто перегони сільськогосподарської техніки. Насамперед, це свято людей, які працюють в «Урожаї». Це єдиний день, коли співробітники, що працюють у різних куточках Черкащини та Київщини, можуть зібратися разом і відпочити. Всіх їх об’єднує нелегка праця хлібороба. І неважливо, чи працюють вони в полі, чи біля техніки, чи за комп’ютером… Кожен з них вкладає часточку свого труда, свого серця і навіть своєї любові в те, щоб наше підприємство залишалося  не лише одним з найбільших у регіоні, а стабільно розвивалося і рухалося вперед».

blank

Благословив захід переможець вокального конкурсу «Голос країни», протоієрей Олександр Клименко.

А далі почалося націкавіше. Віртуози на тракторах намагались подолати перешкоди: ямку, гірку, кільканадцять колод («місточок»), виконати заїзд у «гараж» та «змійку», маневруючи між сигнальними фішок. Під гучну підтримку власних «фанклубів» у змаганнях здобули перемогу: на тракторах марки FENDT Віталій Крамар з с. Рижанівка  зі Звенигородської філії, на МТЗ переміг Володимир Сидоренко з філії ім. Бузницького, із Київщини. Отримали переможці гарну нагороду – по 15 тисяч гривень. Збагатилися і «срібні» та «бронзові» призери – вони отримали по 10 та 5 тисяч відповідно.

blank

Не менш видовищним був і заїзд велосипедистів «Крос-кантрі» та парад дитячих візочків, що цього року проводився уперше. Всі учасники конкурсів отримали від «Урожаю» цінні призи, а гості свята гарний настрій та море позитивних емоцій на цілий рік.

blank

Довідково: Шоу тракторних перегонів «Урожай» проводить сьомий рік поспіль. Свято має формат загального корпоративного заходу, де збираються чи не всі співробітники підприємства, що входить до Групи МХП. Нині підприємство налічує близько 1600 співробітників.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Варвара Горова