Велике будівництво доріг продовжують в області. У Корсунь-Шевченківському районі «кладуть» кілометри доріг в селах у межах поточного середнього ремонту та проводять ямковий ремонт. Проінспектував хід робіт у ході робочого візиту до району перший заступник очільника області Дмитро Ляшов.

Так, близько двох кілометрів нового асфальтного покриття ділянками у 550 та 1450 метрів проклали на дорозі О-240921 Корсунь-Шевченківський – Квітки. На цій дорозі для відновлення обрали найпоруйнованіші ділянки. Найближчим часом їх приведуть до належного стану: встановлять знаки, нанесуть розмітку. Крім того, підрядник проводить експлуатаційне утримання цієї дороги.

  Майже півтора кілометри нового асфальту в межах поточного середнього ремонту влаштують на дорозі О-240928 Стеблів – Заріччя – Богуслав. Тут також відновлять дві ділянки у 750 та 550 метрів, а між ними проведуть ямковий ремонт.

    – Зараз починаємо перевіряти ремонтні роботи, які стартували на Черкащині, – каже Дмитро Ляшов. – У переліку до ремонту маємо близько 60 об’єктів, тобто 2-3 на один район. Всі їх проінспектуємо у ході ремонтів. Наразі оглянув стан виконання робіт на Корсунщині. Загалом стан доріг у цьому районі чи не найкращий по області. Наразі тут виконуються роботи у Квітковому вартістю в понад 7,7 млн грн та від Стебліва до Богуслава на більш ніж 5,3 млн грн.