Днями, під час контролю швидкісного режиму за допомогою приладу TruCAM на вулиці Смілянській, інспектори зупинили автівку Volkswagen Jetta за перевищення встановлених обмежень швидкості руху. Про це інформують у пресслужбі патрульної поліції.

Спілкуючись із керманичем, патрульні виявили в останнього ознаки наркотичного сп’яніння та запропонували йому пройти відповідний огляд у лікаря-нарколога, на що останній відмовився. Також, інспектори встановили, що громадянин позбавлений права керування транспортними засобами та вже притягався до відповідальності за відповідне правопорушення.

На керманича авто Volkswagen інспектори склали протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння, а так само відмова від огляду на стан сп’яніння повторно протягом року) за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами повторно протягом року) та винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху більш як на 20 км/год) КУпАП.

Загалом за минулий тиждень 12 правопорушників отримали адміністративні протоколи за статтею 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП. Матеріали справ направлено до суду для розгляду.