Реконструкцію скверу «Юність» у Черкасах тимчасово призупинили через карантин. Про це у коментарі «ВиЧЕрпно» повідомив керівник комунального підприємства «Дирекція парків» Андрій Куча.

Роботу з реконструкції скверу в центрі Черкас зупинили ще на початку березня через карантин, спричинений пандемією коронавірусу.

«Ми розпочали лише підготовчі роботи: прибрали лавки та урни, зрубали ялини, які були в поганому стані та мали сухе гілля», — каже Андрій Куча.
Відновити реконструкцію планують після закінчення карантину, — повідомляють у «Дирекції парків». Коли ж повністю завершать реконструкцію «Юності» не кажуть, мовляв, все залежить від фінансування та підрядника.

«Точної дати ми не маємо, бо на нашу роботу впливає багато факторів. Договір з підрядником ми заключили до кінця 2020 року, але як буде насправді – ніхто не знає», — заявляє Куча.
Нагадаємо, що у парку планують встановити фонтан, сонцезахисні системи, оновити освітлення та обладнати нові пішохідні доріжки і зони для відпочинку. Також проведуть глобальне озеленення території. Реконструкцію проведуть за кошти міського бюджету. На це цьогоріч спрямували майже 15 мільйонів гривень.