Відбувся аукціон із продажу будівлі колишнього клубу, який розташований в мікрорайоні «Дахнівка». Участь у аукціони виявили бажання взяти 8 учасників. При стартовій ціні в 1 млн грн, торги завершилися на цифрі 12,2 млн грн. Результати оприлюднені на порталі Всеукраїнської універсальної біржи, пише ВІККА.

Клуб у мікрорайоні «Дахнівка» збудували у 1960-х роках. У 2016 році там сталася пожежа. За словами ексдепутата міської ради там планували свого часу зробити чоловічій монастир, а потім міжнародний центр йоги.

Проте міська влада  Черкас вирішала продати будівлю, площею понад 900 м. кв. Сама будівля після пожежі перебуває у аварійному стані.

До самих торгів була прикута увага місцевих активістів. Вони навіть створили петицію на сайті Черкаської міської ради, де просили після аукціону перерахувати виручені з торгів кошти на потреба «дахнівчан». А саме: на будівництво дитячого майданчика, освітлення тощо.

Участь у аукціони взяли 8 учасників. Найбільшу суму – 12,2 млн грн – вказало ТОВ «ВІКСІТІ». Засновниками підприємства є Дмитро та Віктор Кравченки. Вони є засновниками групи компаній «ЛНЗ».

Нині відбувається процес підписання протоколу торгів, потім має бути перерахована сума і підписаний акт-виконаних робіт.