29-річний житель Черкас наніс удар ножем чоловіку, який заступився за дівчину, до якої чіплявся нападник. Про це інформують у прес-службі ГУ НП в Черкаській області.

Вранці медпрацівники однієї із лікарень міста повідомили, що до них каретою швидкої допомоги доставлено черкащанина з тілесними ушкодженнями  у вигляді ножового поранення грудної клітини. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці опитали потерпілого та з’ясували, що на нього напав невідомий чоловік, який на вулиці чіплявся до дівчини. Потерпілий став на її захистив, за що отримав удар ножем. Поліцейськими встановлені свідки події, які надали опис підозрюваного. Ним виявився 29-річний черкащанин. Чоловіка знайшли за місцем проживання.

Під час санкціонованого обшуку в помешканні зловмисника поліцейські виявили ніж, яким він завдав удар потерпілому.

Черкаським відділом поліції продовжується розслідування кримінального провадження, яке було відкрито за частиною 3 статті 15 (Замах на злочин) частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство)  Кримінального кодексу України.

Чоловікові  оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.