Перевірили стан готовності черкаських міських пляжів до купального сезону у складі робочої групи разом з представниками Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області, директором комунального підприємства «Дирекція Парків», директором комунальної установи «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба», спеціалістами Держпродспоживслужби, управління цивільного захисту та відділу екології департаменту житлово-комунального комплексу ЧМР. Повідомив очільник Управління інспектування Станіслав Коломієць.

За винятком дрібних порушень, що будуть усунені до початку купального сезону, всі комунальні пляжі готові до експлуатації.
Сподіваюсь, що епідеміологічна ситуація збереже позитивну динаміку, і літом черкащани та гості міста зможуть із задоволенням, і безпечно, проводити дозвілля на мальовничому узбережжі Дніпра.

blank

Зі свого боку Управління інспектування ЧМР здійснюватиме постійний контроль за належним станом місць масового відпочинку людей та оперативно реагуватиме на всі порушення.