У Черкасах кішку, яку волонтери віддали родині з Кам ’янки рятувальники знімали з топоді. Про це інформують у зоозахисній організації “Друг“.

“Одну з наших підопічних кішок вирішили взяти люди з м.Кам’янка. За нею приїхали на машині з переноскою – це дуже важливо для транспортування тварин на тривалі відстані. Але нові господарі проігнорували рекомендації волонтерів – не відкривати переноску до прибуття додому. І що вийшло в результаті. Кішечка нявкала, люди дістали її, з переляку нова улюблениця нагадила на господиню. А далі за сценарієм: найближча заправка, вийшли почистити одяг і кішка втекла з машини і вилізла на тополю!

Ну що робити? Покликали, що не спускається, спробували лізти, а вона вище, поклали під деревом біляш і поїхали додому. Не хочеться погано думати про людей, вони могли не подзвонити і ми могли про це не взнати. І тоді була б справжня трагедія. Бігти то особливо там нікуди. Поле, траса, заправка …. А далі чергова рятувальна операція.

blank

Завдяки любителю кішок Сергію, який примчав туди, працівникам АЗС ‘Укр-Петроль’ Артему і Денису, які дуже переживали і всіляко намагалися допомогти, і звичайно ж нашим героям Лисенко Сергію і Кущенко Миколі з аварійно-рятувального загону спеціального призначення Сумгаїтська 4. Кішка повернулася назад до волонтерів.”

blank

blank