11 жовтня в Смілі не відбулась сесія міської ради, зате відбулося засідання міськвиконкому. Члени виконкому працювали швидко і злагоджено, розглянули багато питань. Пише інтернет-видання smila-ua.

Були швидко проголосовані питання про матеріальну допомогу, питання з архітектури та оренди ділянок і приміщень. На виконкомі затвердили склад конкурсного комітету з організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах. Також рекомендували міській раді розглянути питання про будівництво автономної модульної котельні у лікарні. Затвердили кошторис на проведення свята до Дня Захисників України.

Найбільше обговорень стосувалося того, що Обленерго виграло суд у ТОВ «Сміла Енергоінвест» з приводу боргів за електроенергію у січні цього року. Тож, якщо суд визнав, що у січні електрику споживав Енергоінвест, значить, і міська рада може визначити, що у січні місто опалювало ТОВ Енергоінвест. Відповідно і багатомільйонні січневі борги за тепло має сплачувати Енергоінвест, а не КП «Смілакомунтеплоенерго».