Лікар, котрий вимагав від ветерана АТО 75 тисяч гривень за оформлення інвалідності, знову поновився на роботі. Заставу за себе він вніс через кілька днів після затримання. А з вересня отримав право повернутися на посаду.

Гроші медпрацівник вимагав у Романа Воронцова. Після служби в АТО у чоловіка дався в знаки давній перелом хребта. Лікар пообіцяв допомогти, а Роман погодився на оборудку, повідомивши при цьому СБУ. Про це повідомляють у сюжеті програми “Подробиці”, пише інтернет-видання zmi.ck.ua.

З метою конспірації 16 травня минулого року лікар призначив зустріч на території автостанції, що на виїзді з Городища. Далі Роман підсів до нього в автомобіль і поклав пакунок із міченими грошима. Потім спрацювали співробітники СБУ.

За кілька днів Бориса Беззубого суд випустив під заставу в 112 тисяч гривень. Відтоді – щодва місяці прокуратура подає клопотання про відсторонення Беззубого від посади. Строк останнього сплив 3 вересня, і лікар з’явився на роботі. Чому лікар отримав право поновитися на роботі –  дивіться у відео.