Майже о 7-й ранку, під час патрулювання поліціянти звернули увагу на пасажирський мікроавтобус, який проїхав перехрестя вулиць Смілянської – Оборонної на заборонений сигнал світлофора. Повідомили у пресслужбі патрульної поліції.

Патрульні зупинити транспортний засіб.

Під час перевірки документів та спілкування з водієм правоохоронці помітили й дещо неадекватну поведінку останнього: керманич увесь час намагався відвернутися від інспекторів. Як виявилося, робив це, аби приховати стійкий запах алкоголю.

Коли 59-річний водій зрозумів, що заперечувати стан сп’яніння марно, він погодився пройти огляд в наркодиспансері. Висновок лікаря підтвердив стан сп’яніння керманича.

Відтак за керування транспортним засобом у нетверезому стані відносно водія маршрутного автобуса був складений відповідний адміністративний протокол та винесено постанову за порушення правил дорожнього руху, а його самого відсторонено від керування.

Підприємство перевізника одразу сповістили про виявлений факт.

Водночас патрульна поліція звертається до громадян з проханням не тільки самим неухильно дотримуватися правил безпеки під час руху, а й звертати увагу на інших його учасників. Якщо поведінка того чи іншого керманича видалася вам підозрілою або ви вважаєте, що конкретний транспортний засіб чи особа, яка ним керує, потребують уваги поліцейських, повідомляйте про це за номером телефону: 102