Дівчина, яка загинула внаслідок жахливої автокатастрофи в центрі Черкас вихідними – Альона Новосьолова. Про це повідомили її колеги із “Еva.studia” в  “Інстаграм”.

“Вона працювала разом з нами, і для нас це велике потрясіння… Альона була життєрадісна, чуйна і любила свою роботу. Вона була готова прийти на допомогу в будь-якій ситуації. Надзвичайно жіночна і красива, як зовнішньо так і внутрішньо. Любляча дружина і дбайлива мама. Улюблена і єдина донька своїх батьків. У неї залишилася маленький хлопчик, якому ще немає трьох років, і чоловік, який її дуже кохав”, – написали вони.

Колеги також розмістили прохання підтримати родину загиблої: 5457 0822 2956 4914 номер картки матері Новосьолової Вікторії Миколаївни.

Нагадаємо, у Черкасах близько 23:00 години, 20 червня сталася смертельна аварія. На перехресті вулиці Пастерівської та бульвару Шевченка водій KIA Optima не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем Audi A4. 40-річний пасажир KIA Optima загинув на місці аварії. Також загинув 25-річний керманич Audi A4. В салоні транспортного засобу на момент аварії перебувала 28-річна пасажирка, вона отримала тяжкі травми і померла в лікарні. У соцмережах повідомлялось, що 44 річний водій KIA Optima нібито був нетверезий, летів на великій швидкості і навіть не гальмував.