На “незаконно розміщених” рекламних конструкціях з’явилась політична реклама лідера “Нацкорпусу” Андрія Білецького. Про це на “Фецйсбуці” пише громадський діяч Артур Чемирис.

“Ха-х, інтуіція мене не підвела, і відповідна реклама НК зявилася і на решті незаконних конструкцій “Лідера”, розміщених поза схемою. В принципі, все очевидно… висновки робіть самі. Білецький замінив чувака із “Нашого краю”, і до цього на даних конструкція висіла інформація “про співпрацю” з НК, від якої рібята відхрещувались. Добре хоч, що при падінні борду в Дахнівців ніхто не постраждав, а то було б грусно постраждать за 6 сіті-лайтів для партії”, – пише Чемирис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дешева показуха: уночі героїчно “побороли” сіті-лайт “Опоблоку”

Нагадаємо, минулого тижня “невідомі месники”, а насправді активісти Національного корпусу, намагалися “побороти”, на їх думку, незаконно встановлені білборди та сітілайти в Черкасах. При цьому спалили рекламну конструкцію, цілком законну, до речі, на якій було розміщено передвиборну агітацію “злочинного” “Опоблоку”.

Варто зауважити, що розміщення подібної агітації дуже прискіпливо врегульовано законом, і власники рекламних конструкцій не мають права відмовити кандидатам у розміщенні, і мають всім пропонувати однакові умови.

Утім, партія “Нацкорпус” (не плутати з громадськими активістами, бо партія має конкретну політичну мету – вигравати на виборах), в очевидь, вирішила, що під маркою боротьби із промосковськими силами можна прилякати власників рекламних площ з метою стати “рівнішими” перед законом, і розмістити свою агітацію “на пільгових умовах” і поза чергою. Інакше, як тоді логічно пояснити такі політичні метаморфози?

Звісно, тепер “Нацкорпус” із своїм лідером палити сітілайти не буде. Тож, виходить, щоб вберегти свій бізнес, – треба славити нову “Партію регіонів” в націоналістичній рясі – “Нацкорпус”? І чи наступним логічним кроком він наважиться піти громити редакції черкаських газет, які так само законом зобов’язані друкувати передвиборну агітацію всіх зареєстрованих кандидатів не залежно від їхніх поглядів, редакційної політики видання та бажання усіляких “народних месників”. І зрештою, чим тоді лідер черкаського “Нацкорпусу” Дмитро Кухарчук відрізняється від того ж одіозного тулубівського “тітушковода” Вадима Берези, а очолюваний ним обласний “Нацкорпус” від “тулубівсько-януковських” тітушок, які діяли тими самими силовими методами і з тією самою метою, – забезпечити панування власної політсили, попри закон і здоровий глузд?

До речі, до того ж висновку дійшов і власник “експопрійованих” “Нацкорпусом” сітілайтів.

“Кампанія ‘”Октагон” (зовнішня реклама), місце заснування – м. Львів (це для тих, хто кричить, що це, типу, незаконні або сепарські борди). Далі, наша кампанія, в якій так само працюють і АТОвці, взяла на повне медичне страхування до повноліття всіх дітей загиблих захисників Донецького аеропорту. І ми розуміємо, що ми не кричимо про це з зомбі-ящика, а просто робимо потрібну справу. Так кому ти приніс збиток і головняк? Сепарам? Ти піддав дійсно смертельної небезпеки пацанів, які, не розуміючи, що роблять, зрізали конструкцію. Чорт з ним, з залізом, але, по ходу, тобі і на пацанів на… Висновок: ти нічим не відрізняєшся від того фейса, що був на борді”, – прокоментував відео із “актом здійснення справедливості” по-кухарчуківськи Олександр Кузін, працівник рекламної компанії, чий борд зрізали активісти.

Варвара Горова