Вихідними патрулюючи містом, поліцейські отримали виклик на службовий планшет, що на вулиці Чигиринській сталася ДТП між Chevrolet Evanda та Renault Premium. Прибувши на місце події, та поспілкувавшись із водіями, інспектори встановили, що водій автомобіля Chevrolet не дотримався безпечної швидкості руху та скоїв зіткнення з транспортним засобом Renault. Повідомили у пресслужбі патрульної поліції Черкащини.


Спілкуючись із керманичем автівки Chevrolet, інспектори виявили в останнього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння, на що останній відмовився.

Також, перевіривши документи у водія, інспектори встановили, що водій не мав при собі чинного страхового поліса на транспортний засіб.

На 25-річного водія автомобіля Chevrolet інспектори склали такі адміністративні матеріали:

протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння, а так само відмова від огляду на стан сп’яніння);

постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування особою, яка не має з собою обов’язкового поліса страхування цивільно правової відповідальності власників наземних транспортних засобів);

протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Загалом за вихідні 9 правопорушників отримали адміністративні протоколи за статтею 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП. Матеріали справ направлено до суду для розгляду.