Зловмисник реалізовував наркотичний засіб на вулицях міста Ватутіно та до СІЗО. Оперативники затримали його одразу після збуту. Слідчі повідомили про підозру. Правопорушнику загрожує до десяти років позбавлення волі. Інформують у пресслужбі поліції області.

Викрили та задокументували злочинну діяльність 44-річного чоловіка слідчі та оперативники Звенигородського райвідділу поліції під процесуальним керівництвом Звенигородської окружної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, чоловік займався продажем метадону на вулицях міста та постачав пігулки утриманцям слідчого ізолятора. Заборонені речовини ділок маскував у харчові продукти та передавав ув’язненим. Слідчі вилучили у нього наркотичні засоби та інші речові докази. Вилучене направили на експертне дослідження.

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі фігуранту повідомлено  про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Триває досудове розслідування.