12 червня відбувся 3 тур огляд-конкурсу бригад розподільних мереж та оперативно-виїзних бригад ПАТ «Черкасиобленерго».

Територіально-регіональні змагання проводились в Уманському регіоні на тренувальному полігоні Тальнівського РЕМ. Змагалися команди Жашківського, Катеринопільського, Лисянського, Маньківського, Монастирищенського, Тальнівського, Христинівського та Уманського районів електромереж.

Перше місце здобула бригада Катеринопільського РЕМ, а друге – Тальнівського РЕМ. Переможці 3 туру візьмуть участь у заключному огляд-конкурсі по Товариству.

blank

– Мені приємно бачити, що наші люди працьовиті та натхнені. Хоч переможці і отримають корисні подарунки, я вважаю, що в цьому конкурсі, це не головне. Головне те, що ці конкурси допомагають працівникам професійно вдосконалюватися і ми завжди впевнені в тому, що наші люди відповідальні та висококваліфіковані спеціалісти. Вони завжди готові до будь-яких труднощів. А це дуже важливо в нашій роботі, – зазначив заступник директора технічного Павло Солоха.

Нагадуємо: територіально-регіональні змагання проводились у трьох регіонах – Лівобережному, Правобережному і Уманському.

blank

У фінал вийшли 7 команд: Черкаського міського РЕМ, Золотоніського РЕМ, Шполянського РЕМ, Кам’янського РЕМ, Катеринопільського РЕМ, Тальнівського РЕМ та Городищенського РЕМ.

Заключний огляд-конкурс по ПАТ “Черкасиобленерго” відбудеться 14 червня 2018 року на учбово-тренувальному полігоні Городищенського РЕМ.

Усі учасники фінальних змагань отримають подарунки.

А переможець – легковий автомобіль Great Wall Wingle 6.