24 червня, під час проведення фестивалю “СМІЛА МОЛОДЬ-FEST” у нижньому парку паралельно відбудуться спортивні змагання між силовиками. Уже 6 команд гарантовано подали свої заявки на участь: це команда молодих працівників поліції, збірна від МНС, ветеранів АТО, від волонтерів і самооборони, вчителів предмету «Захист Вітчизни», а також команда «Молоді джури». Можливо, ще буде сьома команда – від Спілки ветеранів Афганістану. Наразі команди проходять тренування, тому що на них чекатимуть важкі випробування. Вони мають пройти два кола полоси перешкод. Перешкоди будуть цікавими, складатимуться із 10 етапів. пише інтернет-видання smila-ua.

Наприклад, перший етап – перекидання колеса від вантажного автомобіля на відстань 20 метрів. Потім майже відразу проходження по перехиленій колоді. Далі – подолання водного заслону, стрибання по пеньках. Але не просто так, спортсменів постійно збиватиме струмінь із з брандспойту. Потім – зона стрільби: із автомату, снайперської гвинтівки, з лука. Біг по двох колодах. А суперники тим часом мають палками зіштовхувати бігунів. Через озеро буде натягнутий канат і треба пройти по канатній дорозі. Також буде підйом гирі. І обов’язково – перетягування канату. За результатами та набраними балами виберуть переможців. Найкращим буде той, хто за найкоротший час подолає цю полосу перешкод.

Один з організаторів – Віктор Овчаренко – розповів, що наразі вирішується, хто буде головним суддею, ведучим. На свято запрошують відомих українських спортсменів.

Команда-переможець отримає у нагороду грошовий приз – 2 000 грн, за друге місце – 1 000 грн, за третє – 500 грн.
Це будуть перші такі спортивні змагання у Смілі. Тож приходьте і приводьте вболівальників.