Навчання для адміністраторів ЦНАП, що надають адміністративні послуги ветеранам війни та членам їхніх сімей за принципом «єдиного вікна», провели на Черкащині. Підвищили свою кваліфікацію близько 90 фахівців, інформують у департаменті регіонального розвитку ОВА.

Організували та провели семінар за сприяння Міністерства у справах ветеранів України спільно із фахівцями обласного департаменту регіонального розвитку. Слухачів ознайомили з видами безоплатної правничої допомоги, яку можуть отримати ветерани війни. Також проаналізували найбільш поширені й типові помилки, яких потрібно уникати при прийомі заяв і документів.

Нагадаємо, в Черкаській област функціонують 66 ЦНАП при всіх територіальних громадах. 63 тергромади утворили 93 «єдиних вікна». З них 63 – у ЦНАП, 4 – у територіальних підрозділах ЦНАП та 26 – у віддалених робочих місцях адміністраторів ЦНАП.

В «єдиному вікні» ветерани війни та члени їхніх сімей можуть подати пакет документів на адміністративні послуги у сфері соціального захисту.