За принципової позиції прокурорів Корсунь-Шевченківського відділу Смілянської окружної прокуратури засуджено 38-річного жителя м. Корсунь-Шевченківський за фактами грабежів, вчинених в умовах воєнного стану (ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 186 КК України). Про це інформують у пресслужбі обласної прокуратури.

За даними слідства, чоловік наприкінці жовтня минулого року, у вечірній час прийшовши в один з місцевих магазинів де відкрито викрав алкогольні напої та не реагуючи на зауваження касира про необхідність оплати товару, з місця злочину втік.

У подальшому, зловмисник продовжуючи свою злочинну діяльність, вчинив ще п’ять грабежів, поки не був затриманим працівниками служби безпеки магазина.

Враховуючи наявність доказів, суд визнав чоловіка винним в інкримінованих йому кримінальних  правопорушеннях та призначив покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось СУ ГУНП в Черкаській області та СВ відділення поліції № 1 Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області.

До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою.