Жінка їздила регіонами України, заходила до салонів краси та викрадала речі. Зараз зловмисницю перевіряють на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів. Нині їй повідомлено про підозру. Про це інформують у пресслужбі поліції області.

15 червня жінка зайшла до салону краси у Черкасах, де намагалася з сумки клієнтки викрасти грошові кошти. Вчинити злочин фігурантці завадила працівниця, яка це помітила та затримала їй.

Прибувши на місце виклику правоохоронці Черкаського райуправління поліції встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 70-річна жителька Вірменії. Для конспірації жінка використовувала підроблені документи та перуки. Окрім цього, з’ясувалося, що правопорушницю за вчинення крадіжок розшукують також поліцейські й інших регіонів України.

Наразі за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури зловмисниці оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 15 ч. 4 ст. 185 – у незакінченому замаху на таємне викрадення чужого майна (крадіжка) вчиненого повторно в умовах воєнного стану Кримінального кодексу України.

За вчинене їй загрожує  позбавлення волі на строк до восьми років.

Зараз зловмисницю перевіряють на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів. Слідство триває.