У дворі одного з Черкаських ОСББ зробили ямковий ремонт. Для мешканців вартість непідйомна, тому шукали, хто зможе допомогти. В квітні депутат округу Нарек Казарян зібрав голів ОСББ і по їхніх запитах запропонував зробити ямковий ремонт та озеленення, пише ВІККА.

“Один з основних пунктів, на що люди акцентували увагу було: ямковий ремонт у дворах, наявність зелених насаджень, паркани, проблеми сміттєвими контейнерами і так далі. Ми вирішили, що будемо з ними плавно вирішувати всі їхні питання. Де можемо силами Черкаської міської ради, де не можемо спільними зусиллями, тобто зусиллями ОСББ, мене як депутата і моїх ресурсів, наприклад підприємства або благодійного фонду.” – пояснив депутат.

З середини травня це вже четвертий двір, де провели ямковий ремонт. Нарек Казарян розвідає, що в планах ще 2-3 двори на ремонт та озеленення території. Мешканці задоволені, адже своїми силами не могли вирішити таку проблему.

“Це ми можемо робити, ось плитку хочемо стелити, ми назбирали кошти. Що могли те зробили: утеплення, кришу і так далі. А це не в змозі, тим більше, що це дорога проїзна, між нашого дому їдуть і 49 і 51 будинок. Їздять звісно. Ми дуже задоволені. Всі мешканці кажуть: нарешті, ми дочекались.” – подякувала голова ОСББ Тамара Первунінська.