Місцева влада звертається до жителів Тального з проханням сприяти в боротьбі з порушниками правил паркування на зупинках громадського транспорту. Про це йде мова на сторінці громади у соцмережі.

“На жаль, все частіше автомобілісти залишають свої транспортні засоби на автобусних зупинках, що створює незручності для пасажирів та водіїв громадського транспорту і загрожує їхній безпеці. Слід зауважити, що згідно з правилами дорожнього руху, на зупинках громадського транспорту заборонено паркування чи просто зупинка для інших видів транспорту. Тобто, якщо зупинки для маршрутних автобусів, значить там мають зупинятися тільки ці види транспорту. Ця заборона діє і для таксистів.

Ми просимо вас робити фотофіксацію автомобілів, які порушують правила паркування, та надсилати фото у приватні повідомлення на Фейсбук сторінку Тальнівської міської територіальної громади (анонімність гарантуємо). Обов’язково зазначте дату, час та місце порушення. Ваші дії допоможуть зробити нашу громаду безпечнішою та комфортнішою для всіх мешканців. Порушники будуть отримувати штрафи та фото з порушниками висвітлюватимуться на Фейсбук сторонці громади.” – йде мова у повідомленні.