Нещодавно 3-я окрема танкова Залізна бригада подякувала мешканцям Звенигородщини за придбання всюдиходу. Інформує сайт «Вісті Черкащини».

На запит танкістів відгукнулись у Водяницькій громаді, яка з перших днів війни активно допомагає нашим військовим. Волонтер та активіст Олег Голуб із Козацького, сусідньої Звенигородської громади, знайшов необхідне авто та домовився про його ремонт, а придбали автомобіль за кошти благодійного фонду «Відродження Кобзаревого Краю», який поповнюється за рахунок благодійних заходів, що проводять у Водяницькій громаді, та щомісячними донатами в сумі одно- та дводенного заробітку від працівників освіти, культури, медицини, комунального підприємства та установ Водяницької громади.

На знак вдячності за підтримку захисники передали подяку та медалі «Честь і Слава» організаторам допомоги – голові Водяницької громади Русланові Каюку, керівнику БФ «Відродження Кобзаревого Краю» Олексію Поліщуку та керівнику патріотично-волонтерської громадської організації «Козачанський курінь Вільного козацтва» Олегу Голубу, а в їх особах, по суті, – усім, хто допомагає та донатить на ЗСУ в означеному регіоні й працює на нашу Перемогу, зокрема працівникам бюджетних установ Водяницької сільради.

«Не спиняємось ні на мить, донатимо і допомагаємо нашим захисникам», – наголошують у Водяниках.