Цього тижня в кінотеатрі “Україна” у Черкасах можна подивитись три фільми і два мультфільми. Про це інформують на сайті кінотеатру.

Фільм “Тихе місце: День перший”

blank

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні жахливого вторгнення загадкових інопланетних монстрів на Землю. Опинившись віч-на-віч перед небаченою досі загрозою, людям доведеться обирати: пристосуватися до потойбічного зла, чи стати його здобиччю…

Мультфільм “Ґарфілд у кіно”

blank

Улюбленець мільйонів – рудий кіт Ґарфілд повертається на великі екрани! Він ненавидить понеділки, обожнює лазанью і кожен день проводить біля телевізора. Проте цього разу на нього чекає несподівана пригода за межами дому. Після випадкової зустрічі зі своїм давно загубленим батьком — замурзаним вуличним котом — Ґарфілд і його друг Оді змушені залишити безтурботне життя та відправитися у шалену мандрівку.

Мультфільм “Нікчемний Я 4”

blank

Для Ґру та його дівчаток розпочинається новий етап життя, адже вони вітають нового члена сім’ї – Ґру молодшого, який точно знає, як насолити татові. Проте перед героями постає новий виклик у вигляді небезпечного супротивника, тож на родину чекає грандіозне протистояння сповнене гумору та неймовірних пригод! Адаптовано для осіб з порушенням зору та слуху

Фільм “МАХХХІН”

blank

Максін Мінкс (Мія Гот) – зірка фільмів для дорослих і починаюча акторка великого кіно, нарешті близька до успіху в Голлівуді. Проте, загадковий вбивця на прізвисько “Нічний ловець” переслідує молодих акторок по всьому Лос-Анджелесу та залишає кривавий слід, чим загрожує викрити зловісне минуле Максін. Хто ж її переслідує і як далеко вона готова піти, щоб назавжди поховати свої таємниці та врятувати кар’єру?

Фільм “Погані хлопці: Все або нічого”

blank

Цього літа Вілл Сміт та Мартін Лоуренс повертаються у продовженні культового бойовика! Ще більше відбірного екшну та гострого гумору на чолі з нестримними копами-напарниками!

Розклад сеансів на інші дні та анонси можна переглянути ТУТ.